Taxi Den Bosch

Taxi Den Bosch

Taxi Den Bosch is een professionele en servicegericht taxicentrale waarbij de klant centraal staat! Wij hebben uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Goed bereikbaar, vlotte service en professioneel benadering!  Een toegewijd team van professionele chauffeurs werken met taxi’s en taxibussen. Taxi Den Bosch maakt gebruik van de meest geavanceerde technologie, zoals online reserveringen, betalingen. Wij garanderen een efficiënte service voor onze klanten en bieden onze klanten de mogelijkheid om aan te geven wat voor een voertuig ze willen hebben. (zakelijke taxi, taxibus, privé taxi enz).

Snel weg
Voor vervoer op niveau hoeft u zelf maar weinig te doen. U geeft de ritten aan ons door en wij regelen vervolgnes alles. Het resultaat: meer service in minder tijd!

Van Den Bosch tot Amsterdam
Wij brengen u naar elke bestemming die per auto bereikbaar is. Of het nu om een rit naar Assen gaat of een bespreking in Den Bosch: u komt er snel en goed. Hotels voor onderweg? Een rondleiding in een stad? Wij kunnen het allemaal regelen! Aan uw betaalgemak is ook gedacht: zakelijke klanten kunnen rijden en hiervan achteraf een factuur ontvangen.

DEN BOSCH TAXI 

Gemotiveerde mensen
Met onze chauffeurs kunt u voor de dag komen. Ze zijn netjes gekleed, hebben een goede opleiding genoten, spreken perfect Nederlands en Engels en doen hun werk met heel veel plezier.

Kostenbewust
Onze opdrachtgevers hebben vaak veel verschillende ritten. Bij ons is de planning van die ritten in vertrouwde handen. Wij houden de service hoog en de kosten laag. In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over de mogelijkheden en de voordelen van een efficiënte en kostenbewuste planning van onze zakelijke taxi service.

Veelzijdig wagenpark
Wij beschikken over een modern en bijzonder breed wagenpark. Van luxe wagens, comfortabele VIP mini busjes voor groepsvervoer tot 8 personen, tot en met de super de luxe Audi A8 directieauto met extra beenruimte voor een échte VIP-rit. Alle auto’s zijn voorzien van automatische airco, lederen bekleding en navigatie. Van taxibus tot directievervoer, VIP Taxi Den Bosch regelt het allemaal voor u!

Taxi Den Bosch groeid snel uit tot de een van de grootse taxibedrijven in ‘s-Hertogenbosch. We zijn trots omdat ons taxibedrijf een van de belangrijkste taxi service in ‘s-Hertogenbosch is geworden. Vanwege zijn geschiedenis en marktpositie, is Taxi Den Bosch in staat om haar klanten te voorzien van een van de beste service in het land.

Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *